Meppel's Inn - Horeca en zalen

Horeca
Vele gasten hebben al ondervonden dat Meppel's Inn een goede en gezellige plek is voor een feest of partij. Een verjaardag, trouwerij, jubileum, (familie) reünie, kraamfeest, Kerst / Nieuwjaarsborrel of gewoon een gezellig samenzijn, de sfeervolle ruimtes lenen zich hier goed voor. En komen uw gasten van ver dan kunnen ze in het hostel voordelig overnachten. Of lijkt het u gezellig om na afloop met zijn allen hier te verblijven en bij het ontbijt of brunch nog even nakletsen, ook dan bent u aan het juiste adres.

Door onze ongedwongen instelling en de informele sfeer die de herberg uitstraalt onderscheiden wij ons van andere horeca bedrijven. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich hier thuis voelen, doordat we laagdrempelig zijn lukt dit vaak al snel. Door ons te laten zorgen voor uw partij, kunt u ontspannen genieten, samen met uw gasten.

Meppel's Inn heeft een volledige horeca vergunning en wij serveren een groot assortiment aan drankjes. Verder verzorgen wij ook gebak, cake, hapjes, broodjes en tussendoortjes. Maaltijden bereiden wij zelf of in samenwerking met de cateraar van eenvoudig tot zeer uitgebreid.

Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag uw ideeën. Voor suggesties en tarieven kunt u alvast een kijkje nemen bij tarieven/horeca en bij de buffetten.

Zaalverhuur
Meppel's Inn is een zeer geschikte locatie (mede door de goede bereikbaarheid) voor o.a. vergaderingen, trainingen, cursussen, workshops en andere bijeenkomsten. Er zijn diverse ruimtes, geschikt voor kleine of grotere gezelschappen. Tevens beschikken we over de nodige vergaderapparatuur.

Meppel's Inn ligt direct aan het mooie stadspark, een goede plek om voor of na de lunch even de benen te strekken.

Tijdens uw bijeenkomst zorgen wij voor koffie/thee en desgewenst voor drankjes. Ook verzorgen wij lunches, een dagmenu of uitgebreidere maaltijden, uiteraard allemaal in goed overleg. Aan het einde van de bijeenkomst is er ruimte om in de bar of op het terras gezellig na te borrelen. (Zie ook vergader arrangementen).

Design by: h-design

Leonard Springerlaan 14, 7941 GW Meppel
Tel: +31(0)522 251706, Fax: +31(0)522 262287 E-mail: welkom@meppelsinn.nl