Meppel's Inn - Het hostel

Het hostel gedeelte is geschikt voor 57 gasten (71 met het Ooievaarsnest erbij), verdeelt over 11 kamers met een wisselend aantal bedden. Alle kamers bevinden zich op de begane grond. Toiletten zijn op verschillende plekken aanwezig in zowel het vermaak gedeelte als slaapgedeelte. Er zijn twee ruim opgezette, schone en frisse sanitair ruimtes, voor dames en heren gescheiden. Verder beschikt het hostel over een sfeervolle bar met leestafel, T.V. hoek en recreatieruimte/dagverblijf. Zo is het ook 's avonds en bij slecht weer een goed en gezellig onderkomen.

Het kan voorkomen dat verschillende groepen /gasten gelijktijdig in de accommodatie verblijven. Zo kan het hostel een mooie plek voor ontmoeting zijn. Indien beschikbaar kunt u wel een eigen ruimte afhuren. Alleenrecht over het hostel is bespreekbaar.

In onze keuken kunnen wij van alles voor u bereiden. Dagelijks serveren wij een lekker ontbijt, maar er is nog veel meer mogelijk: 3 gangen diner, lunch, koffietafel, barbecue, koud of warm buffet of een luxer menu, graag bespreken wij uw wensen. U kunt alvast een kijkje nemen op de pagina buffetten.

Welke groepen en gasten komen hier?
Vele soorten groepen en gasten bezoeken Meppel's Inn, hieronder een selectie:
Koren en muziekverenigingen,
Sport en vrijetijdsverenigingen,
Familie of vrienden reünies/weekenden,
Scholen uit binnen en buitenland (van basis tot universitair onderwijs),
Motor(toer)clubs,
Toeristische gasten en groepen uit binnen en buitenland,
Bed en Breakfast gasten,
Uitwisselingsprojecten,
Deelnemers trainingen/workshops,
Deelnemers Sporttoernooien,
Evenement bezoekers: zoals de Drentsefiets4daagse, Internationaal poppenspel festival, Donderdag Meppeldag, Grachtenfestival, Vuelta, Indoor Meppel en overige evenementen.
Fietsers,
Backpackers,
Gasten die tijdelijk in Meppel werken.

De afwisseling van en variatie aan gasten en groepen maken deze accommodatie
tot een echt hostel!

Design by: h-design

Leonard Springerlaan 14, 7941 GW Meppel
Tel: +31(0)522 251706, Fax: +31(0)522 262287 E-mail: welkom@meppelsinn.nl