Meppel's Inn - Zelfverzorging

"Het Ooievaarsnest", is het zelfverzorgings gedeelte van de herberg en is geschikt voor groepen tot 14 personen. Het Ooievaarsnest bestaat uit twee verdiepingen.

Boven bevinden zich 6 slaapkamers: 1 vierpersoonskamer met stapelbedden en 5 tweepersoonskamers, waarvan 3 met enkele bedden en 2 met een stapelbed. Verder vindt u op de bovenverdieping 2 douches en 2 toiletten.

Keuken
Gezelligheid
Woonkamer

Beneden is er een volledig ingerichte keuken, een knusse woonkamer en een toilet. Het Ooievaarsnest heeft een eigen tuin en ingang, waardoor u uw eigen privacy heeft en kunt behouden.

Indien wenselijk kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het hostel, zoals terras, speelveldje en bar. Of voor maaltijden, welke u geheel of gedeeltelijk door ons kunt laten verzorgen. Zo maken veel groepen gebruik van onze ontbijt en/of barbecue service. Zie voor extra mogelijkheden onze tarievenlijst.

Het Ooievaarsnest is geschikt voor uiteenlopende soorten groepen; familie-of vriendengroepen, sportteams, studenten, trainingen/workshops, (jeugd)instellingen, kerkelijke gemeenschappen en soortgelijke groepen. Het Ooievaarsnest is eenvoudig maar goed, sfeervol en voordelig.

Door de volledige inrichting én de huiselijke sfeer is "het Ooievaarsnest" ook een unieke vakantiewoning voor 2 of 3 gezinnen.

Design by: h-design

Leonard Springerlaan 14, 7941 GW Meppel
Tel: +31(0)522 251706, Fax: +31(0)522 262287 E-mail: welkom@meppelsinn.nl